Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • AANGEBODEN: VHP bij Chinees nieuwjaar

AANGEBODEN: ‘Goede samenwerking met China’

25/01/2020 21:02

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht om stukken niet te plaatsen, in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht om stukken niet te plaatsen, in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.  

Bij de intrede van het Chinese Nieuwjaar, het ‘Jaar van de Rat’, spreekt de VHP de wens uit, dat wij met zijn allen het ‘Jaar van de Rat’ vieren en de eigenschappen van de Rat waarmaken in het belang van vrede, rechtvaardigheid, ontwikkeling, veiligheid, welvaart en welzijn.

Het jaar van de Rat kenmerkt zich door vernieuwing en vooruitgang. Volgens de Chinese astrologie zijn zij die onder het teken van de Rat zijn geboren, zeer goed in het communiceren, heel goed in het geven van leiding en zijn altijd alert. Die mensen zijn grote strategen maar nog belangrijker, hun intuïtie hen in staat stelt om tegenstanders heel vroeg in het spel te doorzien.

De relatie tussen Suriname en de Volksrepubliek China is een zeer goede en vriendschappelijke relatie. De Volksrepubliek China is voor Suriname een belangrijke ontwikkelingspartner geworden. Vanuit wederzijds belang en wederzijds respect draagt de volksrepubliek China op verschillende manieren bij aan de nationale ontwikkeling van ons land.

De Chinese gemeenschap maakt zonder meer een belangrijk deel uit van de Surinaamse bevolking. Zij bekleden verschillende functies in de samenleving. Ze zijn goed geïntegreerd in onze samenleving, spelen niet alleen een grote rol in sociaal economische ontwikkeling, maar ook in de opbouw van de harmonieuze multiculturele samenleving in Suriname.

Het jaar van de Rat zal zeker grote invloed  hebben op onze wijze van communiceren. Ons leven gaat drastisch veranderen. Wanneer wij als VHP, na 25 mei 2020, regeerverantwoordelijkheid verkrijgen zullen we starten met een nieuw begin, met nieuwe initiatieven. Dit jaar wordt er aanzet gegeven tot grote verandering en vernieuwing. Het wordt een tijd van hardwerken, een tijd waarin we met nieuwe oplossingen zullen komen voor de bestaande problemen in het land.

Als partij gaan we heel veel aandacht schenken aan onze gezondheidszorg, er zal meer aandacht en vernieuwing komen voor preventie en het stimuleren van een gezonde lifestyle. We gaan veel aandacht schenken aan ons onderwijs, de torenhoge wisselkoers, onze gepensioneerden, jongeren, vrouwen, studenten, schoolkinderen, de zware criminaliteit en de corruptie etc. 

U mag op allerlei vlak vernieuwing en vooruitgang verwachten die allerlei dimensies van ons leven zullen beïnvloeden. U gaat veel vreugde en zonneschijn krijgen zodat u elke dag opnieuw vrolijk en gelukkig kunt zijn. Vriendschap, liefde en samenzijn zullen een belangrijke rol spelen in ons privéleven en over het algemeen zal het jaar van de Rat positief zijn. Na 25 mei zal uw dromen werkelijkheid worden.

De VHP als politieke partij koestert een goede samenwerking met de Volksrepubliek China en de Chinezen in Suriname. De vriendschap tussen Suriname en de Volksrepubliek China mag verder bloeien. De VHP wenst de hele natie maar in het bijzonder de Chinese gemeenschap, een heel gelukkig en vernieuwend jaar van de Rat toe.

VHP

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina