Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Bayi Suci’ nieuw toneelstuk Sambel Trasie

‘Bayi Suci’ nieuw toneelstuk Sambel Trasie

21/01/2020 03:14 - Steven Seedo

De acteurs van Sambel Trasie.

De acteurs van Sambel Trasie. Foto: Collectie Sambel Trasie  

PARAMARIBO - ‘Bayi Suci’, de nieuwste voorstelling van Sambel Trasie, gaat op 8 april in première in theater Thalia. “Wij zijn al gestart met de voorbereidingen", vertelt actrice Sally. De negende voorstelling van het populaire gezelschap gaat over een ongewenste zwangerschap.

"'Bayi Suci' betekent: kind der belofte", zegt Sally.  Het idee voor het stuk is ontstaan op haar werkplek, waar de actrice veel zwangeren tegenkomt en regelmatig een praatje met ze maakt. Sally verwacht ook met dit stuk volle zalen te trekken. 

Sambel Trasie richt zich niet op een bepaalde groep, maar op iedereen. "Ons publiek is nu gemengd. We praten Nederlands en Surinaams." Vorig jaar heeft de toneelgroep twee stukken opgevoerd, 'Bingtang Utara' (noordelijke ster) en 'Kancil' (de stille getuige).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina