Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geld buitgemaakt bij inbraak zorginstelling

Geld en sieraden buitgemaakt bij inbraak zorginstelling

20/01/2020 19:23 - Van onze redactie

Geld en sieraden buitgemaakt bij inbraak zorginstelling

 

PARAMARIBO - In de zorginstelling Libi Makandra te Lelydorp is er bij een inbraak een groot geldbedrag buitgemaakt. Het gaat om Surinaamse en Amerikaanse dollars alsook euro's. Verder zijn er sieraden weggenomen.

De Ware Tijd verneemt dat de politie sporen van inbraak heeft aangetroffen in de ruimte waar het strafbare feit is gepleegd. Het geld was in een kluis. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina