Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rotary Vocational Award voor Emmy Hart

Rotary Vocational Award voor Emmy Hart

19/01/2020 19:07

Emmy Hart

Emmy Hart Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De Rotary Vocational Excellence Award gaat dit jaar naar Emmy Hart van stichting Rumas, vanwege haar uitzonderlijke prestaties binnen onze samenleving. Dit meldt de organisatie in een persbericht.

Bij de jaarlijkse Rotary Vocational Excellence Award Ceremony wordt een bijzondere Surinamer onderscheiden die zich binnen zijn of haar beroep uitzonderlijk verdienstelijk heeft geprofileerd in het belang van de Surinaamse gemeenschap. Deze onderscheiding wordt tijdens een bijzondere gezamenlijke meeting toegekend door de drie Rotary clubs die actief zijn in Suriname.

De Rotary Vocational Excellence Award is in 1993 voor het eerst uitgereikt aan een Surinamer die een voorbeeldfiguur kon zijn voor komende generaties. Rotary Past District Governor, Henri Guda, ondersteund door enkele mede fellows, vond dat het tijd was voor een plechtige vorm van erkenning van personen in Suriname. De award wordt op 29 januari uitgereikt aan Emmy Hart.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina