Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Amos weer in beeld bij volleybalbond

Amos weer in beeld bij volleybalbond

19/01/2020 11:17 - John Zaalman

Suvobo-voorzitter Lionel Blokland (tweede vanuit links) luistert samen met zijn bestuursleden naar vragen uit de zaal.

Suvobo-voorzitter Lionel Blokland (tweede vanuit links) luistert samen met zijn bestuursleden naar vragen uit de zaal. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De Surinaamse Volleybalbond heeft de Amos Sporthal na jaren weer op het oog voor het afwerken van wedstrijden. Er zijn al afspraken met Amos maar een deel van de huur moet alvast betaald worden. Het bestuur zoekt nu naar financiën om zijn intenties waar te maken.

Met de competitie wordt op 1 februari een aanvang gemaakt. Alleen titelverdediger Condor, semikampioen Yelyco en Gideon staan in de vrouwenhoofdklasse ingeschreven. De vrouwen van Yellow Birds ontbreken dit seizoen.

De bond moet nog reageren op het voorstel van de Scholen Volleybalvereniging (SVV) om te participeren in de vrouwenhoofdklasse. De kampioen van de eerste klasse, Avanti, kan promoveren maar heeft geen interesse om in de hoofdklasse te spelen. Het is nog onduidelijk of semikampioen Yelyco er wel voor voelt om in die klasse mee te doen.  

Kampioen Yelyco en runner-up Yellow Birds doen samen met Lyzecks, Bazooka en Livo mee bij de mannen. De U23-mannen en -vrouwencompetities gaan later van start omdat beide selecties zich voorbereiden op de Caribbean Cup later dit jaar te Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. Het wedstrijdreglement en de begroting worden op 24 januari in Olympic House besproken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina