Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijke verstrekker munitie Braziliaanse rovers aangehouden

Vermoedelijke verstrekker munitie Braziliaanse rovers aangehouden

12/01/2020 18:13

Vermoedelijke verstrekker munitie Braziliaanse rovers aangehouden

 

PARAMARIBO - Het Arrestatieteam heeft een Braziliaanse vrouw aangehouden, die verantwoordelijk wordt gehouden voor het verzenden van een doos munitie voor zware automatische vuurwapens. Het vermoeden bestaat dat de doos bestemd was voor Braziliaanse rovers die actief zijn in het Lawa- en Mama Ndyukagebied.

De verdachte, die is aangehouden vanwege overtreding van de vuurwapenwet, is overgedragen aan de recherche. De vrouw is in verzekering gesteld. Een taxichauffeur die ook was aangehouden, is na verhoor heengezonden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina