Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ormanspor buigt hoofd voor Anadolu Efes

Ormanspor buigt hoofd voor Anadolu Efes

12/01/2020 16:59 - Terence Oosterwolde

Ormanspor buigt hoofd voor Anadolu Efes

Charlon Kloof (m) probeert een speler van Anadolu Efes (r) de bal te ontfutselen. Foto: haberler.com  

PARAMARIBO - OGM Ormanspor, de Turkse basketbalclub van Charlon Kloof, heeft zondag voor eigen publiek verloren. Het bezoekende Anadolu Efes, koploper in de Basketbol Süper Ligi, was met 79-68 sterker. Voor Ormanspor al de zesde opeenvolgende nederlaag.

Kloof kwam zondag off the bench. In negentien minuten en 37 seconden registreerde hij negen punten, zes rebounds en twee assists. De guard maakte drie van de zeven schoten, miste zijn enige three-pointer en benutte drie van de vijf vrije worpen. Vier van zijn zes rebounds waren offensive rebounds.

In Yeni M. Sait Zarifoglu Spor Salonu was de stand na de eerste quarter 19-19. Met 9:20 in de tweede periode bracht Kloof Ormanspor uit een putback op 21-19. De lijstaanvoerder nam daarna afstand en ging de rust in met een 44-35 voorsprong. Ook na drie quarters was het verschil negen punten: 58-49. In de slotperiode lukte het niet aan de thuisclub in te lopen.

De Bosniër Elmedin Kikanović leidde Ormanspor met team-highs dertien punten en zeven rebounds. De Turken Dorukhan Engindeniz en captain Cevher Özer hadden twaalf om elf punten. Ormanspor, dat na de zestiende speelronde de veertiende plek bezet met twintig punten, speelt op 25 januari uit tegen nummer zeven Teksut Bandirma.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina