Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Derde verkeersdode is achttienjarige bromfietser

Derde verkeersdode is achttienjarige bromfietser

07/01/2020 01:16 - Van onze redactie

Derde verkeersdode is achttienjarige bromfietser

 

PARAMARIBO - De achttienjarige Chequille Pigot, die maandag in het ziekenhuis is overleden, is de derde verkeersdode van dit jaar. Pigot reed op 13 december op de bromfiets over de Kwattaweg, toen hij werd geschept door een personenauto met een donkere kleur. Dat was rond kwart voor twee 's ochtends bij De Boerbuitenweg.

Op camerabeelden is te zien hoe Pigot van achteren wordt aangereden door de wagen die met hoge snelheid reed. Volgens de politie heeft de bromfietser bij het beschrijven van een rechtse bocht niet gelet op het verkeer achter hem met als gevolg de botsing. Hij werd in kritieke toestand naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht waar hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen.

De bestuurder is na het ongeval doorgereden en heeft zich niet gemeld bij de politie. De voorlichtingsafdeling laat wel weten dat het voertuig is achterhaald en ook de persoon op wiens naam de auto staat geregistreerd. Het is onbekend of de identiteit van de bestuurder al is achterhaald. Het onderzoek is in handen van het station Munder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina