Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Cubaanse autobestuurder fatale aanrijding spoorloos

Cubaanse autobestuurder fatale aanrijding spoorloos

07/01/2020 11:28 - Van onze redactie

Cubaanse autobestuurder fatale aanrijding spoorloos

 

PARAMARIBO - De politie van Munder heeft klaarheid gebracht in de fatale aanrijding van 13 december 2019, waarbij de achttienjarige bromfietser Chequille Pigot om het leven kwam. De autobestuurder die hem aanreed is een Cubaan, die spoorloos is verdwenen.

De voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname meldt dinsdag dat de wagen en de persoon op wiens naam het voertuig geregistreerd staan zijn achterhaald. Het gaat om de 62-jarige Gisham K., die werd aangehouden en in verzekering is gesteld. Echter, hij bleek niet de bestuurder te zijn.

Volgens verklaring van Gisham K. werd de auto op de dag van de aanrijding bestuurd door een Cubaanse man. Na het ongeval op de hoek Kwattaweg-De Boerbuiten is de autobestuurder doorgereden. Hij bezorgde de wagen bij het bedrijf waar hij werkzaam was en verdween sindsdien spoorloos. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Over de aanrijding meldde de publiciteitsafdeling dat de achttienjarige Pigot net als de Cubaan over de Kwattaweg reed. Ter hoogte van De Boerbuiten beschreef de bromfietser een rechtse bocht zonder te letten op het verkeer dat van achteren kwam. Hij werd daardoor aangereden en overleed maandag in het Academisch Ziekenhuis, waar hij werd verpleegd op de Intensive Care Unit. De verkeersbarometer staat op drie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina