Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • INGEZONDEN: Een reactie op Anton Slagveer

INGEZONDEN: Een reactie op Anton Slagveer

06/01/2020 18:53

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.  

Heer Anton Slagveer, zo'n negen jaar terug heb ik aan een broer van u bij een rouwdienst het verhaal verteld waar u nu zo violent om bent en waarop u reageert. Hij bleef kalm. Wist ik niet; was zijn behoudende toonzetting.

Twee jaar terug vertelde ik in een programma bij de heer Limburg hetzelfde verhaal en kreeg geen enkele reactie. Recentelijk heeft de heer Limburg in 'Bakana Torie' het verhaal herhaald en er schijnen nu mensen te zijn geraakt.

Uit een oprechte perceptie kunnen mensen iets verzwijgen, maar uiteindelijk komt het eruit. Vooral als de mensen om wie het gaat er niet meer zijn. Uw hersenspinsels, soms absurd met een tekort aan hygiëne, brengen u zover dat u zich de vraag stelt of wijlen mijn zus en ik niet de oorzaak zijn dat uw broer tot de december '82-gevallenen behoort. Die vrouw heeft er alles aan gedaan om haar man te beschermen. Wat moest ze nog doen?

Welk deel van de woning domein was van wie, doet niet ter zake. Om nu zonder wikken of wegen mij te willen uitmaken van wat dies meer zij, ach, ik dacht dat als ik iets aan een bevoegde ambtenaar of militair zou hebben verteld ik minstens dan zou worden opgeroepen als getuige. Gelukkig heb ik, nogmaals, dit verhaal ruim twee jaar terug verteld in 'Bakana Torie'. Ik weet niet of er reeds toen een uitslag van de rechtszaak was.

Verder beschouw ik elk mens als belangrijk. Zíj die denken dat ze belangrijker zijn dan anderen houden van deze sluitzinnen. Hij denkt dat hij belangrijk is. Hiermee hoop ik van dit gekrakeel af te zijn.

A. Gefferie

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina