Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede verkeersdode voor 2020

Tweede verkeersdode voor 2020

05/01/2020 10:29 - Van onze redactie

Tweede verkeersdode voor 2020

 

PARAMARIBO - De 36-jarige bromfietser Kenneth Cairo is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen na een botsing met een voertuig. Het ongeval gebeurde aan de Kleine Waterstraat bij de inrit van hotel Torarica.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Cairo over de Kleine Waterstraat reed in de richting van de Waterkant. De autobestuurster N.B. reed in de tegenovergestelde richting. Zij kreeg voorrang van een tegenligger om rechtsaf te slaan naar de inrit van het hotel, maar hield geen rekening met de bromfietser die rechtdoor reed.

Cairo, die ter plekke bezweek aan de verwondingen, is de tweede verkeersdode van het nieuwe jaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina