Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Al vier verkeersdoden op oudejaarsdag

Al vier verkeersdoden op oudejaarsdag

31/12/2019 20:20 - Van onze redactie

Bij een aanrijding tussen twee Noah-busjes kwamen een man en een vrouw te overlijden.

Bij een aanrijding tussen twee Noah-busjes kwamen een man en een vrouw te overlijden. Foto: Anthony Janki  

MOENGO - Op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Moengotapoe heeft zich dinsdagmiddag een aanrijding voorgedaan tussen twee Noah-bussen. Een man en een vrouw hebben het leven gelaten en een aantal mensen raakten gewond. Beide bussen reden taxi op het moment van het ongeval.

Volgens de politie die het geval bevestigt, zijn de slachtoffers passagiers van wie de personalia nog niet bekend zijn. Ook is ong onduidelijk om hoeveel gewonden het gaat omdat enkele gewonden per eigen gelegenheid naar Albina zijn gebracht waar zij de oversteek zouden doen naar de Franse kant voor verdere medische zorg.

Eerder op de dag overleed een vrouw in het verkeer. Zij was betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Picasso- en Amethietstraat in Paramaribo-Noord. Bij die aanrijding belandden twee voertuigen na een botsing in de kreek.

In de vroege ochtend werd de 66-jarige voetganger Sjie Towan in Nickerie aangereden door een bromfiets. De voetganger overleed ter plaatse. Op oudejaarsdag zijn nu vier personen in het verkeer overleden. De verkeersbarometer staat op 79.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina