Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sabakoe klaar voor welkomstparty

Sabakoe klaar voor welkomstparty

25/12/2019 22:19 - Steven Seedo

Sabakoe

Sabakoe Foto: Collectie Sabakoe  

PARAMARIBO - Sabakoe, de bekende kasekoband uit Nederland, is klaar voor de December Owru Yari Suriname Tour 2019. De aftrap vindt op Tweede Kerstdag plaats met de welkomstparty in Courtyard by Marriott. "We zijn er weer ready voor. Het wordt gezellig. De mensen die het vorig jaar hebben meegemaakt weten waarover ik praat", zegt voorzanger Steven Maayen tegen de Ware Tijd.

Nu al praat de voorzanger en bandleider van een succesvolle December Owru Yari Suriname Tour. De formatie is net als de voorgaande jaren volgeboekt. "We zijn blij met het enthousiasme en het geloof dat de mensen nog steeds in de groep hebben. Nu al zijn we geboekt voor december tot 2022." Naast Sabakoe zijn Kankantrie en Naks Kaseko Loco in de line-up van de welkomstparty.

Speciaal voor deze tour verschijnt de live-cd 'Sabakoe Live in Bijlmer Sporthal Friyari Oso-polonaise', vertelt Maayen. "Het is onze eerste officiële live-cd. Je gaat zeker genieten. We laten je de sfeer proeven van hoe het gaat bij een optreden op een verjaardagsfeest en de kwaliteit doet ook niet onder." Volgend jaar komt de populaire kasekoband met een nieuwe cd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina