Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regen drukt pret niet bij welkomstfeest Corona

Regen drukt pret welkomstfeest Corona niet

22/12/2019 20:07 - Naomi Hoever

Coronaband

Coronaband Foto: Facebook FC Corona  

PARAMARIBO - "Suma dya? Corona dya!", klinkt de stem van voorzanger Wendell 'Haroen' Bendt door de geluidsboxen op de Pier van hotel Torarica. Corona Band heeft zaterdag een voortreffelijk welkomstfeest weggegeven.

Even leek het erop alsof de regen als spelbreker wilde optreden. Ruim voor het optreden van de hoofdattractie regende het pijpenstelen. De regen weerhield de fans niet om de band een warm onthaal te geven. De mensen bleven binnenstromen. Rond twee uur 's nachts, toen Corona Band op het podium kwam, was de plek stampvol.

De 'crowd' ging los toen 'Haroen' op het podium kwam. Hij begroette het publiek met het lied 'Corona dya'. Vervolgens deed hij een a-capellaversie van de nieuwe song 'Chiwawa' van de band en daarna zijn eerste hitsong 'Motjo libie' en 'Scheveningen'. Hij sloot af met 'Chiwawa', nu begeleid door de band.

Ook Steven 'Fer' Faerber wist het publiek op te 'hypen' met zijn lied 'Bosslady'. In koor zong het publiek mee: "Yu no sabi san yu du libisuma meki den eh waka pori yu nen". Rond kwart voor vier was de show afgelopen. 'Fer' blikt terug op een geslaagde welkomstfeest en zegt dat het publiek nog meer spetterende optredens van Corona mag verwachten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina