Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inbreker loopt schotverwonding op

Inbreker loopt schotverwonding op tijdens mislukte inbraak

20/12/2019 18:34 - Van onze redactie

Inbreker loopt schotverwonding op tijdens mislukte inbraak

 

PARANAM - Bij een mislukte inbraak in het politieressort Paranam heeft de 39-jarige Imiliano K. een schotverwonding opgelopen aan zijn been. Een tweede verdachte zag kans te vluchten in onbekende richting.

De twee mannen hadden ingebroken bij een loods. De eigenaar zag dit op camerabeelden en ging met zijn vuurwapen naar de loods. Hij had het vermoeden dat de inbrekers gewapend waren en loste een waarschuwingsschot. De Kompaan van Imiliano zag kans te vluchten.

Volgens de eigenaar kwam Imiliano op hem af; hij heeft toen nog twee schoten gelost. Imiliano werd in zijn rechterbovenbeen geraakt en is met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische hulp.

Hij is in verzekering gesteld en is onder politiebewaking in het ziekenhuis opgenomen. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt, volgens de politie. De recherche van regio Midden heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina