Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Agent in verzekering gesteld wegens mishandeling

Agent in verzekering gesteld wegens mishandeling

18/12/2019 14:49 - Van onze redactie

Agent in verzekering gesteld wegens mishandeling

 

PARAMARIBO - De politieambtenaar L.G., werkzaam op een onderzoeksafdeling, is deze week aangehouden door zijn collega's van de afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ). L.G. wordt beschuldigd van zware mishandeling van een verdachte.

De politie, die het geval bevestigt tegenover de Ware Tijd, kan niet veel prijsgeven, omdat het onderzoek nog in volle gang is. De redactie verneemt dat door de mishandeling het slachtoffer een botbreuk heeft opgelopen. Het onderzoek zal moeten uitwijzen of L.G. zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina