Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wayne Telgt legt partijfuncties neer

Wayne Telgt legt partijfuncties neer

15/12/2019 11:31

Wayne Telgt legt functies neer

 

PARAMARIBO - Wayne Telgt heeft met onmiddellijke ingang zijn functies neergelegd binnen het NPS-hoofdbestuur en andere commissies en structuren van die partij. Dat doet hij in verband met het lopende strafrechtelijke onderzoek tegen hem, staat in een zondag uitgegeven verklaring, die door NPS-voorzitter Gregory Rusland is getekend. In de verklaring staat verder dat advocaat Benito Pick het contact onderhoudt tussen Telgt en Rusland over zaken die betrekking hebben op de NPS.

De partij heeft zaterdag laten weten dat de zij volgens de traditie de rechtsstaat respecteert en dat wet en recht voor een ieder in de samenleving moet gelden. "De autoriteiten dienen de ruimte te hebben om in alle rust en op een verantwoorde manier hun werkzaamheden uit te voeren", aldus de partij zaterdag. De NPS zegt mee te leven met allen die door deze moeilijke periode heengaan en rekent op een rechtvaardig resultaat in de case.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina