Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Parbo Brassband heet nu Suri Melodie Brass

Parbo Brassband heet nu Suri Melodie Brass

15/12/2019 18:29

Parbo Brassband heet nu Suri Melodie Brass

 

PARAMARIBO - Parbo Brassband opereert nu onder de naam Suri Melodie Brass. Dit bevestigt Ricardo Wip, de leider van de groep, tegenover de Ware Tijd. "De grote sponsor Parbo Bier heeft na twintig jaar de samenwerking stopgezet. We waren hierdoor genoodzaakt de naam te veranderen."

De kwaliteit van de muziek en de sfeer blijven volgens Wip hetzelfde. "Het publiek zal het merken bij de komende Avondvierdaagse", verzekert hij. "Verder gaan we werken aan het aanwerven van leden en verzorgen van trainingen. We gaan de komende tijd ook actiever bezig zijn in verschillende buurten."

Suri Melodie Brass staat onder de vleugels van Stichting Brassband Suriname. De groep heeft voor het eerst onder de nieuwe naam opgetreden tijdens de kinderdagviering op het Onafhankelijkheidsplein.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina