Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • De zon is inspiratiebron Owru Yari Festival Pack

Owru Yari Festival Pack geïnspireerd door tropisch klimaat

15/12/2019 15:03 - Van onze redactie

Twee modellen showen de spullen die deel uitmaken van de Owru Yari Festival Pack van Dresscode.

Twee modellen showen de spullen die deel uitmaken van de Owru Yari Festival Pack van Dresscode. Foto: collectie Dresscode  

PARAMARIBO - Het Owru Yari Festival Pack, voorheen bekend als Bombel Pack, is dit jaar geïnspireerd op het tropische klimaat van Suriname, vooral de zonneschijn. Om die reden de kleuren oranje en geel. Dat verklaart Michael Ling van Dresscode, bekend van het 'I Love Su'-merk, tegenover de Ware Tijd.

Het owru yari-pakket bevat een unieke festivalcup met daarin een op de felle tropenzon geïnspireerd T-shirt en een zonnebril. Dit jaar is er ook gedacht aan de baby's. Met het Owru Yari Festival Pack will Dresscode elk jaar het 'wij'-gevoel creëren en december opnieuw tot een "ongelooflijke feestperiode" maken.

Het is de achtste keer dat het Owru Yari Festival Pack wordt uitgebracht. Het gaat volgens Ling om een collector's item, dat ook cadeau kan worden gegeven. Aan het product is dit jaar een sociaal doel gekoppeld. Een deel van de opbrengst gaat naar mensen met een beperking. "Je levert dus ook een bijdrage tot het realiseren van een sociaal doel", aldus Ling tegen potentiële kopers.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina