Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ice Dip Challenge bij nieuwjaarsduik

Ice Dip Challenge bij nieuwjaarsduik

15/12/2019 08:39

Ice Dip Challenge bij nieuwjaarsduik

Foto: Facebook Nieuwjaarsduik  

PARAMARIBO - De Ice Dip Challenge bij de nieuwjaarsdip is ook dit jaar aan een sociaal doel gekoppeld, meldt de organisator Marina en Resort Waterland in een persbericht. De organisator verdubbelt de vrijwillige bijdrage, minimaal SRD 20 per deelnemer, en doneert de opbrengst aan het kinderhuis Johanna te Para.

Het "Bikkelcertificaat" wordt uitgereikt aan deelnemers die in een bak met ijs stappen en het ijskoude "Noordzee-effect" minstens twintig seconden kunnen doorstaan.

De nieuwjaarsduik en Ice Dip Challenge worden voor de vijfde keer georganiseerd. Het evenement vindt plaats op nieuwjaarsdag. Zoals elk jaar krijgen de deelnemers een muts. Na de duik worden ze getrakteerd op een kommetje erwtensoep. Brassband Youth of Tomorrow zorgt voor de muzikale omlijsting.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina