Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Botsing met busje wordt bromfietser fataal

Botsing met busje wordt bromfietser fataal

15/12/2019 20:57 - Van onze redactie

Op de hoek van de Franchepanestraat en de Albertlaan kunnen brandweerlieden en ambulancemedewerkers niets meer doen voor Edmund A. De bromfietser overleed na een botsing met een busje.

Op de hoek van de Franchepanestraat en de Albertlaan kunnen brandweerlieden en ambulancemedewerkers niets meer doen voor Edmund A. De bromfietser overleed na een botsing met een busje. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 68-jarige bromfietser Edmund A. heeft zondagmiddag het leven gelaten in het verkeer. De man kwam in botsing met een busje op de kruising van de Franchepanestraat en Albertlaan.

De bromfietser reed over de Albertlaan in de richting van de Jagernath Lachmonstraat. Hij verleende geen voorrang aan een busje dat over de Franchepanestraat reed richting Lalla Rookhweg. 

De busbestuurster heeft tevergeefs geprobeerd om uit te wijken en zo de aanrijding te voorkomen. Toen de ambulance arriveerde was de bromfietser reeds overleden. Een arts heeft zijn dood bevestigd. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De politie van Uitvlugt onderzoekt de zaak. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina