Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venezolaanse visser overleden na fatale val

Venezolaanse visser overleden na fatale val

14/12/2019 22:16

Venezolaanse visser overleden na fatale val

 

PARAMARIBO - De 53-jarige Venezolaanse visser Rafaël Portillo Marquez is in de vroege ochtend van maandag omgekomen nadat hij van de aanmeersteiger van de Centrale voor Vissershavens in Suriname (Cevihas) in de Surinamerivier viel. De voorlichtingsafdeling van de politie maakt zaterdag melding van het fatale ongeluk.

Uit onderzoek van de politie van Livorno is gebleken dat Marquez van de aanmeersteiger in zijn boot wilde stappen, die ongeveer een meter van de steiger in de Surinamerivier aangemeerd lag. Hij gleed uit en viel in de rivier. Collega-vissers schoten hem te hulp, maar het mocht niet baten. Marquez vertoonde geen teken van leven meer.

Het vermoeden bestaat dat hij onder water met zijn hoofd tegen een hard voorwerp is aangekomen. Op camerabeelden is te zien hoe Marquez uitglijdt en in de rivier valt. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie vrijgegeven aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina