Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aangiftes van verduistering SRD's en US dollars

Aangiftes van verduistering SRD's en US dollars

14/12/2019 19:57

Aangiftes van verduistering SRD's en US dollars

 

PARAMARIBO - Verschillende personen hebben kort na elkaar aangifte gedaan van verduistering van hun Surinaamse of Amerikaanse dollars. De afdeling voorlichting van de politie meldt dat intussen Cermano M. door de politie van Uitvlugt is aangehouden en in verzekering is gesteld.

De aangevers verklaarden dat zij Surinaams geld hebben gegeven aan derden - familie of vrienden, maar ook onbekende personen - om voor hen US dollars te kopen bij de cambio van B. Chotelal aan de Hendrikstraat, waar de verkoopkoers gunstig is. Bij dat wisselkantoor wordt maximaal driehonderd US dollar per persoon verkocht. De ontvangers zijn er met het Surinaams geld of met de gekochte valuta vandoor gegaan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina