Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • USD-rekeningsaldi niet omgezet naar SRD

USD-rekeningsaldi niet omgezet naar SRD

13/12/2019 21:13 - Van onze redactie

USD-rekeningsaldi niet omgezet naar SRD

 

PARAMARIBO - Banktegoeden in US dollars worden niet omgezet in Surinaamse Dollars (SRD). Het is ook niet waar dat de banken hun gehele US dollar-kasreserve dienen over te dragen aan de Centrale Bank van Suriname, meldt de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) vrijdagavond in een verklaring.

De SBV reageert hiermee op geruchten die de ronde doen op sociale media. Het bestuur benadrukt dat de banken dergelijke instructies niet heeft ontvangen vanuit de Centrale Bank van Suriname. De vereniging drukt de samenleving ook op het hart gedrukt om alleen af te gaan op informatie afkomstig uit officiële bronnen en niet in te gaan op geruchten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina