Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee verkeersdoden binnen vier uren

Twee verkeersdoden binnen vier uren

12/12/2019 19:06 - Van onze redactie

De brandweer verleende assistentie om het slachtoffer uit de pick-up te halen.

De brandweer verleende assistentie om het slachtoffer uit de pick-up te halen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 34-jarige Furgil M. is donderdag overleden na een frontale botsing aan de Martin Luther Kingweg. Het slachtoffer botste met zijn pick-up tegen een truck en raakte bekneld. Hij was op slag dood.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Furgil M. die de pick-up bestuurde, over de Martin Luther Kingweg reed komende vanuit Paramaribo gaande richting Paranam. Furgil M. zou zijn voorrijder hebben ingehaald en kwam op de rijbaan van zijn tegenligger terecht. De truckchauffeur die dit zag, kon niet meer uitwijken en botste tegen de pick-up. Door de slag raakte Furgil bekneld in het voertuig.

De brandweer moest de nodige assistentie verlenen om hem uit de pick-up te halen. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. De truckchauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van Furgil M. is na afstemming met het Openbare Ministerie in beslag genomen. Ook de twee voertuigen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De Verkeersunit Regio Midden onderzoekt de zaak verder.

Furgil M. is het tweede verkeersslachtoffer binnen vier uren. Eerder op de dag overleed de negentienjarige D.W. na het maken van een inhaalmanoeuvre aan de Anton Dragtenweg.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina