Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurster laat leven in verkeer

Autobestuurster laat leven in verkeer

12/12/2019 13:20 - Van onze redactie

De lijkwagen is gearriveerd op de plek van het ongeval.

De lijkwagen is gearriveerd op de plek van het ongeval. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 19- jarige D.W. die donderdagochtend betrokken was bij een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg met het voertuig dat zij bestuurde, is ter plaatse overleden. Het slachtoffer was na het ongeval nog in leven maar overleed kort daarna.

Zij reed met haar auto over de Anton Dragtenweg komende vanuit Leonsberg richting Cornelis Jongbawstraat. Volgens een ooggetuige kwam het voertuig bij het inhalen van een truck op de berm terecht en sloeg enkele malen over de kop. 

Het ambulancepersoneel constateerde bij aankomst dat de bestuurster geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast waarna het levenloos lichaam werd afgevoerd voor obductie. De politie van centrum heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina