Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mets luidt kerst in op een andere manier

Mets luidt kerst in op een andere manier

11/12/2019 23:05

De kinderen komen ook aan hun trekken,

De kinderen komen ook aan hun trekken, Foto: The Legend Daudry Adipi  

PARAMARIBO - Mets Travel & Tours luidt kerst in op een andere manier dan gebruikelijk is. Dit gebeurt met de activiteit Christmas@Kriki op Colakreek. De eerste editie was afgelopen weekeind, meldt de tourorganisatie in een persbericht.

Met deze activiteit wil de directie van Mets Travel & Tours bereiken dat vrienden, gezinnen en families meer aandacht besteden aan elkaar. De komende weekeinden, kunnen de bezoekers ook uitkijken naar de variaties op het menu en prijzen om te winnen, waaronder overnachtingen.

Het streven is om Christmas@Kriki tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken, waarbij het eerste weekeind van december steeds het openingsweekend zal zijn. "Kerst inluiden doen we al aan het begin van de maand om het gevoel van deze periode die gepaard gaat met 'met elkaar bezig zijn', behulpzaam zijn en liefde geven, al vroeg in het seizoen te stimuleren", aldus Mets.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina