Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermeende alcoholdief blijft aangehouden

Vermeende alcoholdief blijft aangehouden

10/12/2019 13:06 - Van onze redactie

Vermeende alcoholdief blijft aangehouden

 

PARAMARIBO - “Rechter ik heb niets gedaan. Deze mannen jokken gewoon voor me, ik weet niets van de diefstal.” Zo riep de geïrriteerde Urglenn P. maandag tegenover rechter Cynthia Valstein-Montnor. Hij zou alcohol die uit het magazijn van @Live Entertainment Center is gestolen door Jimmy F.en Noel P., hebben verkocht. Maar Urglenn P. ontkent glashard deel te zijn van de groep.

Ook nadat zijn medeverdachten hem tijdens de zitting als deel van het team hebben aangewezen beweert hij het tegendeel. Ook een buurvrouw van Urglenn P. heeft belastende verklaringen tegen hem afgelegd bij de politie, maar de verdachte blijft erbij: "Ik ben een harde werker. Ik steel niet, ik ken deze mannen niet eens."

Jimmy F. en Noel P. gaven eerlijk toe dat ze in het magazijn waren. De mannen zijn door een vierde verdachte die niet is aangehouden in de nacht van 13 oktober naar de plaats gebracht en hebben alcoholische dranken, sap en wijn gestolen. Een deel van de goederen is aan Urglenn P. afgestaan. "Ik weet niet precies wat hij ermee heeft gedaan maar ze zijn wel aan hem gegeven" verklaarde Jimmy F.

Urglenn P. vroeg naar een voorlopige in vrijheidstelling zodat hij zijn werk weer kan oppakken. "Deze mannen zijn drugsverslaafden. Ze jokken gewoon voor me en dat is pijnlijk dat ik in de gevangenis moet zitten daarvoor." Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie was tegen de eis van de verdachte omdat volgens haar de ernstige bezwaren nog aanwezig zijn. Het verzoek is uiteindelijk afgewezen door de rechter. De zaak is uitgesteld naar 13 januari.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina