Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Manager The Juniors heengegaan

Manager The Juniors heengegaan

08/12/2019 12:12 - Steven Seedo

Jaidew Changoer.

Jaidew Changoer. Foto: Foto Facebook The Juniors  

PARAMARIBO - Jaidew Changoer, manager en eigenaar van de populaire hindipopgroep The Juniors is niet meer. Hij overleed vrij plotseling op 5 december. Op 30 november en 1 december was hij nog bij optredens van zijn groep. Changoer was 57 jaar oud.

Midden oktober tot begin november was hij met The Juniors naar Nederland voor optredens. Het hoogtepunt van de tour was de trip naar Lloret de Mar in Spanje. Changoer meer bekend als 'Cheffie' en 'Sunil' is de enige manager in Suriname die een hindipopgroep dertig jaar lang aan top heeft gehouden.

The Juniors gaf zaterdag tijdens een huwelijksfeest haar eerste optreden zonder de overleden manager. Zijn dochter, de zangeres Ashna Changoer, neemt het roer over. Jaidew Changoer wordt op 11 december gecremeerd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina