Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Album Ronald Snijders opnieuw uitgebracht

Album Ronald Snijders opnieuw uitgebracht

08/12/2019 20:02 - Steven Seedo

Fluitist Ronald Snijders op de hoes van zijn lp 'Natural Source'.

Fluitist Ronald Snijders op de hoes van zijn lp 'Natural Source'. Foto: Neverland-music.bandcamp.com  

PARAMARIBO - 'Natural Sources', de eerste langspeelplaat van fluitist Ronald Snijders, is opnieuw uitgebracht op lp en cd door het internationaal georiënteerde label Everland. De rerelease gebeurde zondag tijdens de vinyl- en cd-beurs in Brussel, België.

Het eerste exemplaar van de rerelease werd aan de fluitist aangeboden. "Het is een indrukwekkende gebeurtenis. De plaat symboliseert voor mij een artistieke top waar ik altijd nog naar terug refereer. Om het anders te zeggen: ik voel me als iemand die dezelfde leeftijd heeft behouden als deze eerste plaat", reageert Snijders, 68 jaar, tegenover de Ware Tijd.

Op 'Natural Sources' die in 1977 uitkwam, bespeelde de toen 26-jarige Snijders de fluit en alle overige instrumenten zelf en schreef hij alle composities. Ook de hoes heeft de muzikant zelf ontworpen. De plaat bracht hij in eigen beheer uit. Zijn tweede lp, 'A Safe Return', werd twee jaar geleden opnieuw uitgebracht op lp en cd. Snijders: "Ik ben bijzonder blij dat mijn muziek uit de jaren zeventig weer beschikbaar is, temeer daar ik deze albums hoog waardeer!"

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina