Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • MT grondenrechten betrekt STAS bij campagne

MT grondenrechten betrekt STAS bij campagne

MT-voorzitter Wensley Misiedjan (rechts) en Karin Refos, managing director van STAS schudden na het  ondertekenen van de voereenkomst elkaar de handen.

MT-voorzitter Wensley Misiedjan (rechts) en Karin Refos, managing director van STAS schudden na het ondertekenen van de voereenkomst elkaar de handen. Foto: NII  

PARAMARIBO - Het Management Team Uitvoering Stappenplan Grondenrechten (MT) heeft ‘STAS International, Strategic Communication and Branding’ aangetrokken voor het voeren van een nationale bewustwordingscampagne rond de ontwerpwet houdende ‘Wet Collectieve Rechten Inheemse en Tribale Volken’, meldt het NII.

De overeenkomst is op woensdag getekend door MT-voorzitter Wensley Misiedjan en Karin Refos, managing director van STAS. De ondertekening vond plaats in de vergaderzaal van het Onderdirectoraat Districtsbestuur en Decentralisatie aan de Crommelinstraat.

Het doel van de campagne is om te komen tot optimale kennisvergroting en vergroting van het nationale bewustzijn over de ontwerpwet onder de bevolking. STAS International zal zich onder meer richten op het produceren van een communicatie - en strategisch media plan voor de  bewustwordingscampagne.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina