Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • First Lady klaar voor kerst met senioren

First Lady klaar voor kerst met senioren

06/12/2019 21:15

First lady Ingrid Bouterse tijdens een eerdere kerstviering met ouderen.

First lady Ingrid Bouterse tijdens een eerdere kerstviering met ouderen. Foto: www.deboodschap.today  

PARAMARIBO - Het bureau van First Lady Ingrid Bouterse-Waldring staat in de startblokken voor de jaarlijkse kerstviering met seniorenburgers. De viering is donderdag in de tuin van het presidentieel paleis.

Georgette Garcia-Elias, hoofd van het bureau van de First Lady, zegt volgens NII dat de voorbereidingen vlot verlopen. Ze praat van een grote uitdaging om jaarlijks deze dag te organiseren. Voor dit jaar zijn er duizend tot elfhonderd seniorenburgers geregistreerd.

Het wordt de tiende kerstviering met de seniorenburgers. "Het is  meer dan normaal dat de First Lady samen met deze groep Surinamers kerst viert. De seniorenburgers vormen deel van de groep, waarop de presidentsvrouw zich in haar werk richt", aldus het bureauhoofd.

Het wordt een gevarieerd programma met zang, dans, toneel en een optreden van de militaire kapel. Verder zullen enkele lokale artiesten hun bijdrage leveren. Garcia-Elias benadrukt dat het bureau geen budget heeft en afhankelijk is van donaties.

Jaarlijks leveren verschillende bedrijven en individuen hun bijdrage. Verder is er ondersteuning van het leger, de vrijwilligers en het Rode Kruis, die allemaal ervoor zorgen dat de senioren een onvergetelijke dag wordt bezorgd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen