Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Einde bestuursperiode Vermeer bij JCI Nelom

Vermeer sluit bestuursperiode bij JCI Nelom af

05/12/2019 02:14 - Naomi Hoever

Mario Vermeer zwaait af als president van JCI Nelom.

Mario Vermeer zwaait af als president van JCI Nelom. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Het jaar voor de president van JCI Nelom zit er haast op. Met nog drie weken te gaan heeft Mario Vermeer een vol jaar leiding gegeven aan deze afdeling. Hij is al drie jaar actief in de organisatie. “Ik ben blij dat ik heb gekozen voor JCI. Ik ben flinker geworden en ik durf meer. De connectie met mensen is versterkt. Ik heb een betere leider van mezelf kunnen zien de afgelopen drie jaar.”

Zijn bijdrage in dit haast afgelopen bestuursjaar is niet onverdienstelijk geweest. Zo bemachtigde JCI Nelom elf van de veertien awards die intern aan de zes afdelingen worden uitgereikt. Deze afdeling is ook uitgeroepen tot de beste lokale organisatie.

Vermeer zegt dat het bestuur onder zijn leiding alle zaken van het actieplan heeft kunnen uitvoeren, waaronder het nationaal speechcontest en motivatiesessies op scholen. "Waar de sessies zijn gehouden zijn er goede resultaten behaald, vooral in de examenklassen." Ook heeft het bestuurslid Klebert Drenthe een internationale award in de wacht gesleept.

De organisatie blonk ook uit in de werving van nieuwe leden: in plaats van tien nieuwe leden toe zijn er vijftien toegelaten. Het bestuur is creatief geweest en heeft het volgens Vermeer schaarse budget van SRD 70.000 niet volledig uitgegeven, omdat bedrijven voldoende ondersteuning hebben geboden. 

Het bestuursjaar wordt afgesloten met een get-together. Verder wordt gewerkt aan een strategisch plan, dat na zes jaar haast af is. In september is een nieuwe voorzitter gekozen.  Vermeer zal opgevolgd worden door Ruiz Kartoredjo.

De scheidende voorzitter maakt zich op om de nieuwe vicepresident te worden van JCI Suriname, dat bestaat uit Nelom, Paramaribo, Sima, Urban en Unify. Vermeer spreekt van een snelle groei in de periode dat hij de organisatie ondersteunt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina