Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Meisje kreeg mobieltje in ruil voor seks met oom

Meisje kreeg mobieltje in ruil voor seks met oom

04/12/2019 02:36 - Beta Debidien

Volgens politiecommandant Retitia Forster krijgen slachtoffers van seksueel misbruik verwijten, terwijl daders in bescherming worden genomen en ongestraft blijven.

Volgens politiecommandant Retitia Forster krijgen slachtoffers van seksueel misbruik verwijten, terwijl daders in bescherming worden genomen en ongestraft blijven. Foto: dWT Archief  

NIEUW-NICKERIE - De politie van Nickerie onderzoekt de zaak tegen een man die meerdere keren zijn vijftienjarige nicht tot orale seks zou hebben gedwongen. Om haar stil te houden gaf hij haar een mobiele telefoon. Toen ze weigerde nog langer aan zijn verlangens te voldoen pakte hij het toestel af.

Het meisje zou daarop aan familie hebben verteld wat is voorgevallen. De verdachte is nog op vrije voeten. Politiecommandant Retitia Forster zegt dat de de zaak in onderzoek is. Zij grijpt de gelegenheid aan om ouders te vertellen dat ze met hun kinderen moeten blijven praten en dat materialisme negatieve gevolgen kan hebben. "Kinderen moeten tevreden zijn met wat ze krijgen van hun ouders. Op het moment dat je materialistisch bent, ga je boven je stand leven en dan ga je ook verkeerde dingen doen met alle gevolgen van dien."

Kinderen moeten begeleid worden om zo lang mogelijk hun seksuele gevoelens te beheersen, vindt de politietopvrouw. "Seks komt op zijn tijd wanneer dat moet en het hoeft niet vroegtijdig te gebeuren. Slachtoffers van seksueel misbruik krijgen heel wat verwijten, terwijl daders in bescherming worden genomen en ongestraft blijven."

Forster weet dat ouders niet gemakkelijk over seks praten met hun kinderen. "Maar ik denk dat wij vandaag de dag anders er mee moeten omgaan. Seks mag geen taboe meer zijn. We moeten met onze kinderen erover praten omdat ze moeten weten wat hun te wachten staat." Volgens 

Kinderen worden volgens haar gemakkelijk omgekocht met dure sieraden of een duur toestel met alle gevolgen van dien. Iemand mag goed zijn op je kind "maar het mag nooit zo zijn dat er iets wordt gegeven en het kind wordt voorgetrokken. Het maakt niet uit of het geschenk van een oom of een andere persoon is. Als u minderjarige kinderen in huis hebt en u merkt dat een familielid heel veel aandacht schenkt aan dat kind, moet er een lichtje bij u gaan branden en moet u inzien dat iets niet in orde is".

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina