Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Houten woning in Livorno afgebrand

Houten woning in Livorno afgebrand

04/12/2019 21:49 - Van onze redactie

Twee gascilinders staan voor de afgebrande woning.

Twee gascilinders staan voor de afgebrande woning. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een houten woning aan de Josephine Krishnedathstraat in Livorno is dinsdagavond tegen zes uur afgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning was niet tegen brand verzekerd. Een aangrenzend pand liep water- en schroeischade op.

De Ware Tijd verneemt dat een emmer met water en bladeren naast de woning op het vuur was gezet. De bewoner bevond zich op dat moment bij de buren. Naar verluidt speelden de kinderen met het vuur. Toen de brandweer arriveerde viel er niets te redden.

De woning was heel snel afgebrand, maar er konden toch een paar spullen worden gered. De brandweer deed er daarna alles aan om te voorkomen dat de vlammenzee zou overslaan naar een andere woning. De politie van Livorno onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina