Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Helikopter maakt noodlanding op weiland

Helikopter maakt noodlanding op weiland

04/12/2019 13:03 - Van onze redactie

De helikopter wordt van benzine voorzien onder het toeziend oog van de eigenaar van het perceel (r).

De helikopter wordt van benzine voorzien onder het toeziend oog van de eigenaar van het perceel (r). Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een helikopter heeft dinsdagmiddag een geslaagde noodlanding gemaakt in Wanica. Hij landde op een weiland aan de Vierkinderenweg. De helikopter, die van het binnenland kwam, had brandstofproblemen.

Toen de helikopter landde, was de eigenaar van het perceel bezig zijn koeien vast te binden. De piloot en een andere persoon hebben hem uitgelegd dat ze genoodzaakt waren om op zijn weiland te landen, omdat dat voor hen de veiligste plek was.

Enkele minuten na de landing arriveerde de politie ter plekke voor onderzoek. Er werden geen noemenswaardige zaken aangetroffen. Woensdagochtend kwamen de mannen terug naar het weiland om de heli te tanken. Hierna vlogen ze naar de eindbestemming.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina