Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Finalisten Su Beat-competitie bekend

Finalisten Su Beat-competitie bekend

04/12/2019 20:27 - Van onze redactie

Finalisten Su Beat-competitie bekend

 

PARAMARIBO - De vijf finale songs van de eerste Su Beat-competitie zijn bekend. Het gaat om 'Dans Noh' van Double O, 'Harry Potter' van Jamez Levels, 'Proosten' van Kevin Cruickzz, 'Owru Yari' van GTS en 'Kom mee' van Enver Panka. De vijf nummers zijn door een geheime vakjury gekozen uit 33 inzendingen.

De winnaar wordt op 28 december bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens een streetparty waarbij de vijf songs live worden gepresenteerd. De winnaar gaat naar huis met SRD 50.000. Het publiek kan meebepalen door via sms te stemmen, meldt Lucky Store, organisator van de competitie, op Facebook.

De Su Beat-competitie, die dit jaar voor de eerste keer wordt gehouden, is een wedstrijd waarbij artiesten strijden om de award voor beste Owru Yari-poku van het jaar. Lucky Store heeft plannen om de competitie tot een jaarlijks terugkerende activiteit te maken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina