Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voortvluchtige Cubaan ingerekend

Voortvluchtige Cubaan ingerekend

02/12/2019 18:23 - Van onze redactie

Voortvluchtige Cubaan ingerekend

 

PARAMARIBO - Door een tip van de benadeelde is het de politie van het bureau Centrum gelukt de Cubaan Carlos C. aan te houden. De 35-jarige buitenlander, die vrijdag werd gearresteerd aan de Keizerstraat, werd al een maand gezocht vanwege overtredingen in het verkeer.

Volgens de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname was het voertuig van C. op 4 november betrokken bij een aanrijding aan de Henck Arronstraat. De wagen zou zijn bestuurd door een landgenoot van de Cubaan, die na de botsing is doorgereden. Deze man is intussen teruggekeerd naar zijn land.

Ook op 15 november was de wagen van C. betrokken bij een aanrijding, deze keer op de hoek van de Steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Deze keer zat de vrouw van C. achter het stuur. Nadat haar man was gearriveerd, stapte het stel op een onbewaakt moment in het voertuig en reden weg terwijl de politie nog bezig was met het onderzoek.

Twee weken later werd het voertuig van de Cubaan aan de Keizerstraat gespot door de benadeelde, die gelijk de politie inschakelde. Carlos C. werd door de wetsdienaren in de kraag gevat en in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina