Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee doden in verkeer

Twee doden in verkeer

01/12/2019 08:59 - Van onze redactie

Twee doden in verkeer

 

PARAMARIBO - Murcy Ralim (39 jaar) en de 41-jarige Mohamedjacoet Hoessenie zijn bij afzonderlijke verkeersongevallen overleden. Volgens de politie werd Hoessenie onwel achter het stuur en botste hij tegen een stilstaande wagen. Ralim werd uit een pick-up geslingerd nadat een dronken chauffeur de controle over het stuur verloor.

Het ongeval deed zich vrijdag voor aan de Krakaweg ter hoogte van de eerste brug. Toen de politie van Zanderij arriveerde, bleek Ralim al te zijn afgevoerd naar het politiebureau. Met een visum van de politie werd hij vervolgens gebracht naar de RGD-poli te Onverwacht. Echter, hij overleed onderweg. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Ralim was arbeider van een bedrijf dat bouwwerkzaamheden uitvoert in het gebied. Met collega's was hij op weg naar de Kennedyweg toen de pick-up waarin hij zat ter hoogte van de eerste brug nabij Kankantu slingerde bij het beschrijven van een linkse bocht. De 35-jarige bestuurder C.K. remde af, raakte van de weg en verloor de controle over het stuur. Het voertuig met vijf inzittenden sloeg vervolgens over de kop. Ralim moet daarbij uit de pick-up zijn geslingerd.

De chauffeur en de drie andere inzittenden klaagden van pijn. Na medische behandeling op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) werden de drie inzittenden heengezonden. C.K. bleek onder invloed van alcohol en werd aan een bloedtest onderworpen. Nadat hij was ontnuchterd werd hij voorgeleid en in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ook ingevorderd.

Hoessenie overleed donderdag in de vroege ochtend in het AZP nadat hij woensdag op de hoek van de Van 't Hogerhuysstraat en de Abattoirweg tegen een stilstaand voertuig was aangereden. Agenten van het bureau Nieuwe Haven vonden hem in zijn voertuig. Hij beefde zwaar over zijn gehele lichaam en was ernstig bezweet.

Hoessenie gaf zijn personalia door aan de politie voordat een ambulance hem naar de SEH bracht. Zijn familie werd in kennis gesteld. Zij zeiden dat Hoessenie diabeet was, maar zich de laatste tijd bezondigde aan overmatig alcoholgebruik. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer achter het stuur onwel is geworden. Het andere voertuig heeft door de slag schuurschade opgelopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina