Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • MCP introduceert kant-en-klare koffie

MCP introduceert kant-en-klare koffie

01/12/2019 14:37 - Sharon Singh

MCP introduceert kant-en-klare koffie

 

PARAMARIBO - Wie de jaarbeurs al heeft bezocht, zal het nieuwe product van de Melkcentrale Paramaribo (MCP) vast wel hebben geproefd. Op de eerste dag vond de officiële introductie plaats van Koffiemel, een drank speciaal gemaakt voor koffieliefhebbers. Degenen die van cappuccino houden, zullen de kant-en-klare koffie zeker op prijs stellen.

Ryan Truideman, hoofd van de marketing- en salesafdeling, vertelt over het nieuwe product. "Drie jaar terug zijn we met de koffie-slush begonnen die erg in de smaak is gevallen bij consumenten. De vraag naar kant-en-klare koffie in fles werd groter dus besloten we die op de markt te brengen." Op de beurs hebben mensen enthousiast gereageerd op de Koffiemel, zegt Truideman.

Koffiemel is het derde product in de lijn van dranken op melkbasis. De andere twee drankjes zijn Sucamel en Flavomel. De drie drankjes zijn niet geschikt voor diabeten en gezondheidsfanaten. MCP is al geruime tijd bezig met een dieetversie van de Sucamel, maar ook van de Koffiemel zal binnenkort een minder zoete variant geproduceerd worden. Suiker wordt dan vervangen door stevia. MCP laat het niet hierbij, een vanille- of decafé-koffie ligt ook al in de pijplijn.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina