Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Double-double voor Gavin Kensmil

Double-double voor Gavin Kensmil

30/11/2019 23:14 - Terence Oosterwolde

Double-double voor Gavin Kensmil

Gavin Kensmil had opnieuw een sterke performance: twintig punten en vijftien rebounds. Foto: SFA Athletics  

PARAMARIBO - Na zijn cruciale plays in de 'upset' van nummer 1 Duke, heeft Gavin Kensmil zaterdag opnieuw een sleutelrol vervuld voor Stephen F. Austin State University. In de 76-57 overwinning op Arkansas State University kwam de Surinaamse basketballer tot een double-double van twintig punten en een 'game-high' vijftien rebounds.

Kensmil stond 31 minuten op het veld, maakte acht van de tien schoten en benutte vier van de vijf vrije worpen. De Surinamer had verder twee assists en twee steals. Echter, hij viel met nog minder dan vier minuten uit door een kwetsuur aan zijn elleboog. Kevon Harris leidde SFA (6-1) met 22 punten. Volgende game is maandagavond thuis tegen Arlington Baptist College.

Ook Cyarah Kensmil, jongere zus van Gavin, boekte zaterdagavond succes. Op bezoek bij Cloud County Community College won Seward County Community College in Arley Bryant Gymnasium met 82-59. Kensmil eindigde met twee punten, drie offensive rebounds en één assist. Seward (7-2) speelt woensdag thuis tegen Allen Community College.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina