Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Hij is een last voor me, ik wil hem niet in mijn buurt’

‘Hij is een last voor me, ik wil hem niet in mijn buurt’

27/11/2019 02:19 - Van onze redactie

‘Hij is een last voor me, ik wil hem niet in mijn buurt’

 

PARAMARIBO - De wederhelft van Norman B. had dinsdag geen goed woord voor hem over in de rechtszaal. De twee zijn getrouwd maar wonen al geruime tijd niet meer samen omdat er steeds ruzie was. “Er was steeds weer iets. We hadden een relatie van tien jaar waarvan drie jaar getrouwd, maar ik was nooit goed”, vertelde de getuige een beetje emotioneel.

De verdachte was niet in de zaal. De vrouw wil geen contact meer met hem maar de verdachte heeft daarvoor geen begrip. Het beschermingsbevel dat hem is opgelegd, heeft hij meerdere keren geschonden. Volgens de vrouw kwam hij enkele keren ongevraagd bij haar thuis. "Hij kwam me om hulp vragen. Ik heb hem twee keer spullen gegeven om te gaan koken omdat ik het kon missen."

Echter, Norman B. wilde meer dan dat. De laatste keer achtervolgde hij haar in de Anniestraat. Ze stapte in een bus, hij deed hetzelfde. "Toen ik dat zag, stapte ik meteen weer uit en ook toen kwam hij achter me aan." Ze probeerde weg te komen "maar hij heeft me van achteren heel hard met een hamer geslagen op me rug. Het deed zo verschikkelijk pijn dat ik ben gevallen. Ik had onze baby op de arm, maar gelukkig heeft die geen ongeluk gehad."

Na zijn daad is de man gevlucht. De vrouw heeft hem daarna nooit meer gezien. Hoewel de getuige heel bang is voor Norman B. wil ze hem niet in de gevangenis. Voor haar hoeft dat niet, alleen moet ze niet door hem lastiggevallen worden. "Hij is echt een last voor me dus ik wil hem niet in mijn buurt. Ik heb hem in de kerk ontmoet, maar a gersi leki na didibri mi go teki."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina