Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geweldenaar Fernando P. aangehouden

Geweldenaar Fernando P. aangehouden

27/11/2019 11:03

Geweldenaar Fernando P. aangehouden

 

PARAMARIBO - De 36-jarige Fernando P. is maandag aangehouden door het Arrestatieteam (AT). Hij wordt verdacht van bedreiging en mishandeling van zijn ex-partner op 19 november. Op de dag van zijn arrestatie ging hij opnieuw naar haar huis, waar hij haar opnieuw heeft bedreigd.

Met de aanhouding van de vuurwapengevaarlijke Fernando P. heeft de politie ook andere strafbare feiten opgelost: de brandstichting van een appartementencomplex in januari en een inbraak op 5 november. Beide strafbare feiten zijn gepleegd in het politieressort Santodorp. Fernando P., ook wel bekend als 'Tony' en 'Pansa', is ingesloten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina