Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Byciel Watsaam schrijft SuAid-song 2019

Byciel Watsaam schrijver SuAid-song 2019

25/11/2019 21:27 - Steven Seedo

Byciel Watsaam.

Byciel Watsaam. Foto: Harvey Lisse  

PARAMARIBO - De singer-songwriter Byciel Watsaam is de schrijver en componist van de song ‘Gi Wan Ana’ van SuAid 2019. Jim Westfa jr., meer bekend als Westlnd, is de arrangeur en producer. De song is uitgevoerd door bekende artiesten, onder wie Pinas Emanuel, Emmely Kartoredjo, Xaviera Ramrattansing, Psycho, Tekisha Abel, Zulile Blinker en Noel Wielzen.

Watsaam: "Ik voel me, samen met het team achter deze song, vereerd om een bijdrage te mogen leveren aan dit project zeker waar we een oproep kunnen doen aan de samenleving om om te zien naar de behoeftigen." Volgens hem kunnen we allemaal een held in het leven van een ander zijn. Het kost niet veel om te geven, maar het goede is altijd veel.

Los van zijn eigen projecten is de song van SuAid 2019 de derde productie waaraan de singer-songwriter dit jaar heeft gewerkt. Hij schreef ook het themalied van Forest 93 'Mama Sranan'. Eerder maakte hij samen met zijn echtgenote, de zangeres Lycintha Watsaam, een jingle voor SLM. Die moet nog uitkomen. Byciel Watsaam is de componist van 'Taafa', de winnende song van Suripop XX, de Golden Edition.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina