Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanrijding met dodelijke afloop te Orleanekreek

Aanrijding met dodelijke afloop te Orleanekreek

24/11/2019 17:23

Aanrijding met dodelijke afloop te Orleanekreek

 

PARAMARIBO - De vijftigjarige autobestuurder Nandkoemar Naipal is zaterdagochtend overleden na een aanrijding met een truck aan de Oost-Westverbinding tussen de Orleanekreek en Tamanredjo. De politie maakt daar zondag melding van.

Volgens het onderzoek beschreef Naipal ter hoogte van de Orleanekreek een rechtse bocht naar een inrit zonder rekening te houden met het rechtdoorgaand verkeer. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Truckchauffeur S.S., die niet dronken was, liep geen letsels op. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij werd voorgeleid, maar is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt de zaak verder. De verkeersbarometer staat nu op 64.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina