Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk uit Surinamerivier geborgen

Lijk uit Surinamerivier geborgen

23/11/2019 22:57 - Van onze redactie

Het lijk wordt afgevoerd door personeel van een uitvaartbedrijf.

Het lijk wordt afgevoerd door personeel van een uitvaartbedrijf. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De politie heeft zaterdagavond het lijk van een man uit de Surinamerivier opgevist en geborgen. Het slachtoffer was vrijdagmiddag van de Wijdenboschbrug gesprongen.

In de samenleving is met walging gereageerd op de video waarop te zien is hoe de man op de brug loopt en daarna de rivier in springt. De persoon die filmde heeft geen moment een poging ondernomen hulp aan te bieden.

De politie startte zaterdagochtend de zoektocht naar de man. Na de vondst werd het lichaam naar de oever gebracht ter hoogte van de Wijdenboschbrug. Het lijk is voor obductie in beslag genomen. De identiteit van de overledene is niet prijsgegeven.

Zaterdagochtend werd er weer een man op de Wijdenboschbrug gesignaleerd. Een autobestuurder die hem zag en het vermoeden had dat de man zou springen van de brug, kon hem overhalen niet daartoe over te gaan. De autobestuurder reed de man naar de politie aan de voet van de brug te Meerzorg. Beide zaken worden onderzocht door de politie van Nieuwe Haven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina