Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • AANGEBODEN: Reactie op liftincident

AANGEBODEN: Reactie Diakonessenhuis op liftincident

18/11/2019 14:33

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.

De redactie van DWT Publishing NV stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van DWT Publishing NV. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.  

PARAMARIBO - Op zaterdag 16 november 2019 is tijdens het bezoekuur één van de liften defect geraakt met als gevolg dat vijf ziekenhuisbezoekers daar ongemak van hebben ondervonden. Het Diakonessenhuis betreurt het ongerief dat is ervaren door deze ziekenhuisbezoekers en biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan.

Onze medewerkers hebben conform het protocol gehandeld op het moment van het gebeurde en ook daarna de bezoekers opgevangen. Helaas heeft de uitvoering van het protocol langer geduurd dan gewenst.

Het Diakonessenhuis wenst te benadrukken dat op vrijdag 15 november 2019 de lift een onderhoudsbeurt heeft gehad door het onderhoudsbedrijf ELP en deze goed was bevonden voor gebruik. Wij zijn in afwachting op het technisch rapport, om de oorzaak van het probleem vast te kunnen stellen en herhaling te voorkomen. De lift is uit voorzorg momenteel buiten werking gesteld.

Onze organisatie betreurt de eenzijdige en deels onjuiste weergave van het incident op onlinemedia en in een lokale krant en wenst nogmaals te benadrukken dat wij er alles aan doen om onze zorgvragers en bezoekers een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen.

Public Relations, Communicatie & Marketing Diakonessenhuis

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina