Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Radio 10 vraagt geen geld voor promotie'

'Radio 10 vraagt geen geld voor promotie muziek'

17/11/2019 05:15 - Steven Seedo

'Radio 10 vraagt geen geld voor promotie muziek'

 

PARAMARIBO - Het is bij Radio 10 nooit beleid geweest om artiesten geld te vragen voor de promotie van hun muziek. Dat zou haaks staan op de vele inspanningen die de zender pleegt ter bevordering van de Surinaamse muziek. Dit meldt het radiostation in een uitgegeven verklaring.

De rapper Finke heeft recent omroeper Raúl Kandhai ervan beschuldigd zijn muziek alleen af te draaien als de artiest hem daarvoor een vergoeding geeft. De leiding van Radio 10 zal er niet voor schromen om maatregelen te treffen, wanneer mocht blijken dat werknemers wel geld vragen.

Artiesten of anderen die van mening zijn of het gevoel hebben dat er op een verkeerde manier is omgegaan met hen of hun muziek mogen zich melden bij de leiding van het station. Over de samenstelling van de hitlijst, de Magic 10, waarover de afgelopen periode veel vragen zijn gesteld, zegt Radio 10  dat die door een intern stemsysteem, waaraan de dj's meedoen, wordt samengesteld. Verder wordt gekeken naar de populariteit van een single en de airplay.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina