Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Pantserwagen ramt trafohuis en woning

Pantserwagen ramt trafohuis en woning

17/11/2019 15:51 - Van onze redactie

De pantserwagen (l) kwam tot stilstand in een trafohuis van de EBS.

De pantserwagen (l) kwam tot stilstand in een trafohuis van de EBS. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een pantserwagen van het Nationaal Leger heeft zondagochtend een trafohuis van de Energiebedrijven Suriname (EBS) en de achterzijde van een woning geramd. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan, maar de schade is enorm.

De pantserwagen, die in een colonne reed onder begeleiding van de motorbrigade van de Militaire Politie (MP), raakte na de afdaling van de Wijdenboschbrug in hoge snelheid van de weg tijdens het beschrijven van een bocht bij de rotonde aan de Van 't Hogerhuysstraat. De colonne kwam vanuit Commewijne.

Medewerkers van de EBS moesten eerst de stroom uitschakelen voordat de 'tank' kon worden verwijderd. Met een sleepwagen van het Nationaal Leger is de pantserwagen weggesleept. De MP is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen