Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leerlingen nemen 'verdelgingsmiddel' in

Drie leerlingen nemen vermoedelijk verdelgingsmiddel in

16/11/2019 22:59 - Van onze redactie

Drie leerlingen nemen vermoedelijk verdelgingsmiddel in

 

PARAMARIBO - Drie leerlingen van een openbare school te Flora hebben vrijdag vermoedelijk verdelgingsmiddel ingenomen. Ze werden op school onwel. C.B. en J.P., beiden dertien jaar, liggen voor observatie in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. B.R. werd na medische behandeling naar huis gestuurd.

C.B. en J.P. hebben tegenover de politie verklaard dat ze worden gepest door een medeleerling. Dat verhaal zou niet kloppen volgens de schoolleiding. De afdeling Jeugdzaken van de politie zal onderzoeken of C.B. en J.P. inderdaad worden gepest en welk middel de twee hebben ingenomen.

Met B.R. zou er iets anders spelen. De schoolleiding beweert dat het meisje al geruime tijd met zelfmoordplannen rondloopt. De leerlinge, die enkele weken terug op de school is ingeschreven, zou onder begeleiding staan van de Maatschappelijke Dienst van de afdeling Jeugdzaken.

Toen de politie op de school arriveerde, was B.R. aanspreekbaar. Ze verklaarde dat ze donderdag alcoholische drank had ingenomen. Ook vrijdag op school had ze alcohol gedronken. De sterke drank had ze in haar thermosfles. Omdat zij onder invloed was, schakelden medeleerlingen de schoolleiding in. B.R. werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina